Produkte

Lente optike ekskluzive Tokai, Qendër për lente progresive, lente me kontakt, syze dielli dhe skelete optike të prodhuara për BE me importim dhe asistence te drejtpërdrejtë.

Lente me një fokus

Ekskluzivë lentet organike më të holla në botë Tokai 1,76 (përmirësim i 1,74), Tokai 1,7 (përmirësim i 1,67); mbrojtje LUTINA të retinës nga rrezet UV natyrale dhe artificiale; lente asferike e biasferike.

GENOVA Multifokus

Në dy sallat e vizitave GENOVA® Multifokus sigurojnë personalizimin për Lente Progresive, Bifokale, Multifokale Taylor Made, Progresive Antifatica, Digresive Office, Support Indoor e Outdoor.

Skelete Optikë & Syze Dielli

Skeletet optikë dhe syzet e diellit janë importuar direkt tek Optika Genova dhe janë prodhuar enkas për tregun Italian dhe BE nga Kompani Ndërkombetare Mode, Fashion dhe Prodhues te Pavarur.

Lente me kontakt

Nepërmjet topografisë, korneale dhe analizës me mikroskop konstatohet: -materjali, -tipologjia (ditore, mujore), -koha e mundëshme e përdorimit, -pengesa që shkaktohet ndaj ndërhyrjes me lazer.

Rreth OG

Jemi Qendra e parë për Mirëqenien e Shikimit në rajon. Eksperiencë 27 vjeçare OPTOMED®: koordinim me okulist, optik, optometrist, ortotist dhe mjekë të tjerë. Telemjekësi e Neuroshkencë prej vitit 2019.

Shërbime

Konsulta specifike për: -korrigjimin me syze optike, -syze dielli me numër, -lente me kontakt, -stabilizim të numrit përpara dhe pas kirurgjisë refraktive me laser, -parandalim pa syze në përdorim.

Menaxhim i Shikimit

Menaxhimi i Shikimit parandalon problemet e shikimit, bën korrigjimin optik afatgjatë, kufizon rritjen e numrit në të ardhmen, siguron përshtatjen me recetën dhe syzet e kompletuara (skelet + lente optike).