Parandalim dhe kujdes për Syrin e Thatë (Video)

Në VIDEO jepen informacione mbi përbërjen e lotit dhe faktorët që ndikojnë tek Syri i Thatë: ndryshime hormonale, përdorim i kompjuterit, abuzim me lentet me kontakt, operim me laser ose përdorim i ilaçeve.